Mikkelin Poikateatteri

Vantaan Poikateatteri

Haave(re)ita

Haave(re)ita siihen, mistä pojat uneksuvat ja mitkä asiat estävät heitä toteuttamasta haaveitaan. Päällimmäisiksi teemoiksi nousivat suhde isään ja hellyyden kaipuu.

Räjähtävästä energiasta ja testosteroniuhosta tunnettu ryhmä uskaltaa näyttää myös poikien herkkyyttä. HAAVE(re)ITA sisältää poikien itsensä tuottamaa materiaalia omasta elämästään, omista haaveistaan ja vastoinkäymisistään. Esitys käsittelee nuorten unelmia ja kaikkea sitä, mikä heitä estää toteuttamasta niitä unelmia. Päälimmäisiksi teemoiksi nousee suhde isään ja hellyydenkaipuu. Tässä esityksessä on poikkeuksellisen paljon rosoa, säröä ja aitoutta. Nuoruus ja kasvaminen on kipeää, mutta silti tämä ryhmä osaa myös nauraa itselleen. HAAVE(re)ITA esitys on niitä, jotka taatusti puhuttelevat ikään, taustaan ja sukupuoleen katsomatta ja joka meidän kaikkien pitäisi nähdä.

No items found.

Työryhmä

Jani Impivaara, Jere Särkkä, Panu Solismaa, Teemu Seppänen, Miro Salminen, Roope Nykänen, Aleksi Häkkänen, Vili Lahikainen, Aapo Bastman, Roope Repo, Topi Tiusanen, Pape Purhonen, Kasperi Hulkkonen, Simo Arkko

Näytökset

Kalenterissa ei ole tällä hetkellä tulevia esityksiä, mutta pysykää kuulolla!